august 2, 2015 0 Comments AUTHOR: Enenligmorsbekendelser.dk CATEGORIES: En enlig mors bekendelser

Ugens “faktisk” #1

Jeg lider åbenbart af det vildeste dårlige “telefon-karma”. Først flækkede skærmen i min elskede LG G2. Så købte jeg en gammel brugt Sony, som efter en uge fuckede helt op. Og så krøb jeg til korset og købte en ny LG. . . 14 dage efter virker dens kamera ikke længere. Eddermanme fucked. Så nu må jeg hoppe tilbage på den dumme Sony og sende den nye til reperation. Jeg må ha’ tæsket telefoner i mit tidligere liv, eller sådan noget.
Bare lige en lille heads-up, så du ved, hvorfor jeg ikke er skideaktiv på Instagram det næste stykke tid. Og hvorfor der ikke er nogle billeder på bloggen. 😉

Anywho, det skal ikke stoppe mig fra at skrive indlæg – og her får du et nyt indslag. Ugens “faktisk”. Enjoy! 🙂 

Faktisk 

så har jeg den vildeste respekt for mødre, der vælger at gå hjemme med deres børn. Nu har jeg haft Johanne hjemme i 14 dage, og jeg er ved at…

Blog Link

Submit a comment