maj 27, 2015 0 Comments AUTHOR: Kristinahobbs.com CATEGORIES: Kristina Hobbs Tags:

Top 10: Godnatsange

IMG_3401Godaften. Efter sådan en dejlig solskinsdag kan man da kun være glad i låget. Medmindre man er trist og ked – så er det jo pisseirriterende at læse sådan noget Juhu-jeg-er-så glad-halløj…

Jeg har lige siddet og skrevet et langt indlæg om mine top 10 godnatsange, og så lukkede min browser pludselig. Og det hele er væk..Nu gider jeg ikke gå i seng, før jeg har skrevet det igen, men det bliver uden så mange finurligheder og kommentarer. De må komme en anden dag.

Vi synger en del herhjemme. Ikke sådan med Mor ved klaveret og renskurede børn i koropstilling med rene negle og spejlblanke isser – det havde I vel heller ikke regnet med:-)

Næh, vi synger i bilen, hvor vi hører vores hjemmemiksede samlinger af AC/DC, John Legend, L.I.G.A., Elton John, Queen, Tina Dickow, Dolly Parton, Britney og alt muligt andet. Så synger vi også en hjemmestrikket aftensmadssang, som v laver ny tekst til indimellem – den synger vi inden maden, fordi så er vi ligesom sunget af, og så må man ikke synge mere under måltidet. Der er nødt til at være lidt styr på det måltid, ellers går der hurtigt fis i frikadellerne, og så får ingen spist noget som helst. Og så synger vi ellers, når nogen sætter musik på. Bastian og jeg synger også, når han har maddag, og vi skiftes til at sætte musik på. Lige pt er det Dizzy Miss Lizzy, Nirvana, mere Queen og Imagine Dragons. Herlige stunder:-) – nå, hvad var det nu, jeg skulle skrive om? Nårh jo. Godnatsange….

Blog Link

Submit a comment