juni 1, 2015 0 Comments AUTHOR: Pyllermor.dk CATEGORIES: Pyllermor Tags: , , , , , , ,

Om mænds evner og kvinde hysteri

Alting skal stå snore lige. Ikke et støvfnug er at finde. Børnene har altid matchende tøj på. Du har altid nyvasket hår og fuld makeup til perfektion.
Men 

Så har far haft fat i ungerne. Der er ikke blevet støvsuget. Og ikke engang matchende tøj har de på! Han må da være psykopat den far. Eller hvertfald absolut ligeglad med sine børn. Tænk at man ikke giver sit barn matchende tøj på….

Når mor er ude danser børnene på bordene 

Og herre Gud! Det er da absolut så ligegyldigt som det kan være!

Klart, er jeg da også en af de kvinder der helst har alting til perfektion. Men jeg forsøger ikke at nedgøre J i min process being perfect mom. Jeg synes egentligt, at vi kvinder ofte er ude med riven efter de mænd for ingen grund. Og jeg skal da hel klart selv blive bedre.

Tag eks her den anden dag. J havde E hele formiddagen da jeg ikke var hjemme. Da jeg kom hjem, havde…

Blog Link

Submit a comment