august 23, 2015 0 Comments AUTHOR: Pyllermor.dk CATEGORIES: Pyllermor Tags: , , , , , , ,

Om at få børn med andre

Det skal ikke være en hemmelighed, at hele verden drejer sig om børn. Måske en anelse for meget til tider. Men der er der der børn, og der kommer flere og flere til.

Nogle har let ved at få dem. Andre har svært ved at få dem.

Lad os starte med de lette. Dem der havde sex og så var de gravide. Bare sådan lige. Men lad os også lige snakke om dem, hvor det absolut ikke var planlagt. Ikke engang ikke planlagt der blev den lykkelige graviditet. Men den der graviditet ingen havde ønsker. Du var egenligt på p-piller. Men lægen glemte da vist at fortælle, at p-piller ikke virker optimalt når man får pencilen. Og nu er du gravid. Den eneste mulighed du føler at du har, er abort. For du ønsker ikke at sætte et barn i verden nu. Men så fortæller din veninde dig, at abort er ganske forkert. Du kan jo bare bortadoptere til et dansk par, som ikke kan få børn. Dem er der i forvejen så mange af.

Din veninde fortæller dig dog ikke, at når du mærker barnet sparke, knytter du dig til det. Når du hører hjertet slå, ved du at du lever videre i et andet menneske. At smerterne ved fødslen vil for evigt minde dig om den kamp du ikke vandt, da du…

Blog Link

Submit a comment