maj 17, 2015 0 Comments AUTHOR: Kristinahobbs.com CATEGORIES: Kristina Hobbs

Livet er heftigt

Livet er lidt af en hvirvelvind i disse dage. Mit sofabord er et udmærket vidnesbyrd, for der står to beskidte tallerkener fra i eftermiddags, én våd sok med noget ubestemmeligt klister under, 4 biler, et flyvemaskiner, 2 hårelastikker, en madkasse med gammel mad i, to løse dvd’er (Prinsesse Lillefe og Spiderman versus Venom), et knækket dankort (nej, James, det kan ikke tåle at blive foldet sammen på midten, lad lige være med det, TAK), et æbleskrog og en halvt spist tallerken havregryn med rosiner (min aftensmad), en pude, som der vist er bussemænd på, noget papirkrimskrams, en Barbiemalebog uden sider i, omkring 500 farveblyanter, en Rorri Racerbil, et halstørklæde, et ringbind med Powerkids-halløj i (den forening, jeg bl.a. er engageret i), min Macbook, en have-encyklopædi, en rudekuvert uden rude (tak igen til James) og mit NemId kodekort.

Og her sidder jeg så, gigantisk med…

Blog Link

Submit a comment