marts 21, 2015 0 Comments AUTHOR: Lippanoa.com CATEGORIES: Lippanoa Tags: , , ,

Klar Til Lillesøsters Ankomst

Med kun en måned til termin, er vi mere end klar til lillesøsters ankomst. Stort set alle de praktiske ting er købt eller fundet frem fra gemmerne, dog med et par få undtagelser, som stadig skal krydses af på listen. Alt tøjet er vasket og lagt i skufferne, og værelset er så godt som indrettet. Jeg er virkelig glad for, at jeg har været i god tid med forberedelserne! Jeg har været syg i omkring fem uger, dog med en lille uge, hvor jeg var fri for sygdom, og derfor har jeg simpelthen ikke haft overskuddet til at gøre klar og indrette.

Jeg fik en træls forkølelse og hoste omkring graviditetsuge 30, og var skidt i tre uger. Jeg havde utroligt svært ved at slippe…

Blog Link

Submit a comment