maj 24, 2015 0 Comments AUTHOR: Lippanoa.com CATEGORIES: Lippanoa Tags: , ,

Fra Igangsættelse Til Fødsel

Endelig kom vores skønne Naia til verden, og jeg er nu endelig kommet på den anden side af fødslen, så jeg kan begynde at tænke lidt dybere over mine to lange uger med igangsættelse, indtil lillesøster blev født.

De sidste 10 uger i graviditeten var meget hårde, og jo mere jeg nærmede mig termin, jo værre fik jeg det. Jeg døjede meget med hovedpine, kvalme og trykken for brystet i ugerne op til termin og rendte til undersøgelser i tide og utide, for svangerskabsforgiftning. Alle tal var heldigvis fine, men jeg fik det fortsat værre. Da jeg nærmede mig termin, fik jeg en tid hos Klinik For Gravide på Skejby Sygehus, hvor en læge ville se nærmere på mine symptomer. Lægen tilbød mig at komme på igangsættelseslisten på fødeafdelingen, hvor jeg efterfølgende ville blive ringet op, hvis de vurderede, at en igangsættelse kunne være fordelagtig. Senere samme dag blev jeg ringet op af en jordemoder, som tilbød mig igangsættelse to dage senere – fuuuck! Nu blev det pludselig virkeligt!

Da jeg rundede uge 39+3, skulle jeg sættes i gang på Skejby Sygehus. Vi kørte mod igangsættelsesklinikken uden at vide, om de kunne tage vandet eller om jeg skulle…

Blog Link

Submit a comment