juli 30, 2015 0 Comments AUTHOR: Kristinahobbs.com CATEGORIES: Kristina Hobbs

Dødsfælderne i vores hjem.

Mit sidste indlæg var hæsblæsende. Det bliver det her ikke. Det er ikke fordi, at vi har forskanset os bag vores to meter høje, rædselsfulde bræddehegn her i Helsinge, men dagene er rolige. Der er sket et eller andet inden i os, der er bare mere ro på. Børnene er gladere, vi har alle rødere kinder, flere fregner, sorte negle og huller i sokkerne.

Kan det virkelig være fordi, at det er blevet forår for alvor? Med 15 grader i solen og leg på strømpesokker i haven, fordi Mor ikke har set det, og så er det da skidebesværligt at skulle tage sko af og på, bare fordi man hopper en lille smule på trampolin indimellem sandkassen, rutchebanen og gyngerne? Og kassevis af nyspirede frø i mine vindueskarme?

Apropos trampolin. Var jeg så heldig at være i biffen og se den nye Disney-spillefilm Askepot med Molly og Silvlia i påskeferien (den er god, flødebolleprins, smukke kjoler og søde mus og Cate Blanchet som Ond Stedmoder), og der var den der trailer igen, som også var det sidste år. Den med de 5 trampolinråd, hvor ham den søde og første mand fra Lillenørd laller rundt og fortæller, hvordan man undgår ulykker på trampolinerne. Molly udbrød: “Mor, vi gør stadig slet ikke af noget af det, der, han siger, man skal….”

Blog Link

Submit a comment